Piept de pui cu portocale-semințe de fenicul-gust de măsline

Piept de pui cu portocale-semințe de fenicul-gust de măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu semințe de portocale-fenicul-măsline. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, suc de portocale, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pulpe de pui la grătar cu fenicul și gust de măsline, Gust De Fenicul-Portocaliu, și Biban de mare alb cu gust de portocale-fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade și setați suportul în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți semințele de fenicul într-o tigaie mică și prăjiți la foc mediu până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați semințele într-un castron mic și combinați cu măsline, suc, coajă și 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se lasă deoparte la marinat, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Încălziți o tigaie mare de 12 inci rezistentă la cuptor la foc mediu. Frecați puiul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați puiul în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Răsturnați puiul cu clești și puneți-l în cuptor pentru a termina gătitul. (Dacă nu utilizați o tigaie rezistentă la cuptor, transferați mai întâi Puiul într-un vas de copt). Prăjiți puiul timp de aproximativ 15 minute sau până când temperatura internă înregistrează 160 până la 165 de grade pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți puiul și lăsați-l să se odihnească 5 minute, astfel încât sucurile să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Se transferă pe o farfurie de servire și se acoperă cu amestec de măsline rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
9
Servi.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista