Piept de pui cu portocale-semințe de fenicul-gust de măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu semințe de portocale-fenicul-măsline. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, suc de portocale, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pulpe de pui la grătar cu fenicul și gust de măsline, Gust De Fenicul-Portocaliu, și Biban de mare alb cu gust de portocale-fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade și setați suportul în centru.
Puneți semințele de fenicul într-o tigaie mică și prăjiți la foc mediu până când sunt parfumate.
Așezați semințele într-un castron mic și combinați cu măsline, suc, coajă și 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se lasă deoparte la marinat, cel puțin 15 minute.
Încălziți o tigaie mare de 12 inci rezistentă la cuptor la foc mediu. Frecați puiul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Răsturnați puiul cu clești și puneți-l în cuptor pentru a termina gătitul. (Dacă nu utilizați o tigaie rezistentă la cuptor, transferați mai întâi Puiul într-un vas de copt). Prăjiți puiul timp de aproximativ 15 minute sau până când temperatura internă înregistrează 160 până la 165 de grade pe un termometru pentru carne.
Scoateți puiul și lăsați-l să se odihnească 5 minute, astfel încât sucurile să se așeze.
Se transferă pe o farfurie de servire și se acoperă cu amestec de măsline rezervat.