Piept de pui cu parmigiano și ierburi

Piept de pui cu parmigiano și ierburi
Rețeta Parmigiano and Herb Chicken Breast Tenders poate fi făcută în aproximativ 35 de minute . O porție conține 1225 de calorii , 85 g de proteine și 42 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 4,76 USD per porție , această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 74 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, parmezan, provolone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 97% , acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Frittata cu ciuperci, cimbru și brânză Parmigiano , Risotto cu ciuperci cu Parmigiano Reggiano și pătrunjel italian proaspăt și Salată Portobello la grătar cu Parmigiano-Reggiano ras .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Tulpini Frunze De CimbruTulpini Frunze De Cimbru
3
Puneți o foaie de biscuiți antiaderentă în cuptor cu o folie de staniol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălzește ulei de 1/2 inch într-o tigaie mare antiaderentă sau într-o tigaie la foc mediu până la mediu mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Asezonați gingiile de pui cu sare și piper. Spălați-vă mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Pune faina intr-un vas putin adanc. Bateți ouăle cu apă într-un al doilea vas, alături de făină. Într-un al treilea fel de mâncare, combinați ingredientele pentru pane. Ungeți puiul în făină, apoi ou, apoi amestecul de pâine și brânză. Pentru a vă păstra mâinile curate, cereți mănuși de plastic la tejgheaua măcelarului. Pentru a vă ușura curățarea, încercați să utilizați forme de plăcintă de unică folosință pentru făină, ou și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Gătiți puiul până devine auriu pe fiecare parte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
8
Transferați în tava de biscuiți în cuptorul preîncălzit și terminați timp de gătit pentru încă 5 minute. Gatiti puiul cate 5 sau 6 fragede odata intr-un singur strat, adaugand ulei suplimentar daca este necesar. Dacă puiul începe să se rumenească prea repede, reduceți puțin focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți puiul fierbinte sau rece cu salată verde sau, completați ca un Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
10
Puneti apa la fiert pentru paste si pregatiti conform instructiunilor de pe ambalaj pentru al dente. Înainte de a acoperi puiul, adăugați ulei, ceapa și usturoi într-o cratiță pentru a găti la foc mediu scăzut. Amestecați ocazional timp de 10 minute în timp ce lucrați la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Adăugați ambele conserve de roșii și o cană de bulion de pui și aduceți sosul la un balon. Reduceți căldura la fiert până când este gata de servire. Se amestecă busuioc rupt și se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Puneți puțin sos pe mânerele de pui, deasupra cu provolone mărunțit și parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProvoloneProvolone
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Puneți la cuptor sau broiler pentru a topi brânza și apoi serviți. Ungeți ușor pastele fierbinți, fierte cu sos, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Bucurați-vă!
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista