Rețeta Parmigiano and Herb Chicken Breast Tenders poate fi făcută în aproximativ 35 de minute . O porție conține 1225 de calorii , 85 g de proteine și 42 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 4,76 USD per porție , această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 74 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, parmezan, provolone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 97% , acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Frittata cu ciuperci, cimbru și brânză Parmigiano , Risotto cu ciuperci cu Parmigiano Reggiano și pătrunjel italian proaspăt și Salată Portobello la grătar cu Parmigiano-Reggiano ras .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Tulpini Frunze De Cimbru
3
Puneți o foaie de biscuiți antiaderentă în cuptor cu o folie de staniol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Încălzește ulei de 1/2 inch într-o tigaie mare antiaderentă sau într-o tigaie la foc mediu până la mediu mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Asezonați gingiile de pui cu sare și piper. Spălați-vă mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6
Pune faina intr-un vas putin adanc. Bateți ouăle cu apă într-un al doilea vas, alături de făină. Într-un al treilea fel de mâncare, combinați ingredientele pentru pane. Ungeți puiul în făină, apoi ou, apoi amestecul de pâine și brânză. Pentru a vă păstra mâinile curate, cereți mănuși de plastic la tejgheaua măcelarului. Pentru a vă ușura curățarea, încercați să utilizați forme de plăcintă de unică folosință pentru făină, ou și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Gătiți puiul până devine auriu pe fiecare parte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8
Transferați în tava de biscuiți în cuptorul preîncălzit și terminați timp de gătit pentru încă 5 minute. Gatiti puiul cate 5 sau 6 fragede odata intr-un singur strat, adaugand ulei suplimentar daca este necesar. Dacă puiul începe să se rumenească prea repede, reduceți puțin focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Rulou Cu Fructe
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Serviți puiul fierbinte sau rece cu salată verde sau, completați ca un Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Pepperoncini, Pentru Garnitură
10
Puneti apa la fiert pentru paste si pregatiti conform instructiunilor de pe ambalaj pentru al dente. Înainte de a acoperi puiul, adăugați ulei, ceapa și usturoi într-o cratiță pentru a găti la foc mediu scăzut. Amestecați ocazional timp de 10 minute în timp ce lucrați la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați ambele conserve de roșii și o cană de bulion de pui și aduceți sosul la un balon. Reduceți căldura la fiert până când este gata de servire. Se amestecă busuioc rupt și se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Puneți puțin sos pe mânerele de pui, deasupra cu provolone mărunțit și parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Parmigiano Reggiano
Provolone
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Puneți la cuptor sau broiler pentru a topi brânza și apoi serviți. Ungeți ușor pastele fierbinți, fierte cu sos, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman