Piept de pui cu crusta de fistic
Pieptul de pui cu crustă de fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50 g de proteine , 57 g de grăsimi și un total de 768 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 3,21 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de jumătăți de piept de pui, fistic, tarhon și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 84% . Pieptul de pui la cuptor , pieptul de pui umplut cu cremă de brânză și batoanele de fistic cu dovlecei fără gluten sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aplatizați pieptul de pui la 1/2 inch. grosime.
Se presară cu sare și piper.
Într-un castron puțin adânc, combinați fisticul și tarhonul.
Pune faina si ouale in boluri separate. Ungeți puiul cu făină, apoi înmuiați în ouă și ungeți cu amestec de fistic.
Într-o tigaie mare, gătiți puiul în unt în reprize, la foc mediu, timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când sucul curge limpede.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, amestecați făina până se omogenizează. Se adauga treptat vinul, smantana, tarhonul, sare si piper. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.