Pui cu spanac cremos și șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu spanac cremos și șalotă. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție conține 630 calorii, 39G de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, spanac, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pulpe de pui cu șalotă și spanac, Mămăligă cremoasă cu pui, șalotă caramelizată, rucola, și Cotlete crocante de pui cu pere, șalotă și spanac ofilit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până se rumenesc și se fierbe, 8 până la 10 minute pe fiecare parte.
Transferați pe plăci. Scoateți lingura și aruncați toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură și readuceți tigaia la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până când încep să se înmoaie, 2 până la 3 minute. Se amestecă vinul și smântâna.
Adăugați spanacul, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, aruncand usor, pana cand spanacul incepe sa se ofileasca, 1-2 minute.