Pui umplut cu ghimbir cu spanac de susan
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Puiul umplut cu ghimbir cu spanac de susan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 490 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de orez, semințe de susan, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Burgeri glazurați Mirin cu spanac Susan-Ponzu și maioneză wasabi-ghimbir, Pui De Susan Cu Ghimbir, și Pui De Susan-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Umpleți cu grijă ghimbirul sub piele. Condimentează puiul cu 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți până când pielea este crocantă, 7 minute. Întoarceți și gătiți, acoperit, până la fiert, aproximativ 6 minute.
Încălziți uleiul de susan și semințele într-o altă tigaie mare la foc mediu până când semințele sunt aurii ușoare, aproximativ 2 minute.
Adăugați spanacul, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți până se ofilesc. Împărțiți spanacul între farfurii individuale și serviți cu puiul și orezul. Scurtătură: în loc să faceți orezul alb care însoțește acest fel de mâncare, puteți ridica o halbă de la un restaurant local chinezesc sau Thailandez. Sau încercați să folosiți orez gătit congelat din supermarket. Alegeți soiul maro pentru un impuls sănătos de cereale integrale.