Piept De Pui Crocant, Suculent, Prăjit La Cuptor

Pieptul de pui crocant suculent prăjit la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 723 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de arahide, ou, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui De In Prăjit La Cuptor, Pui Prăjit La Cuptor Cu Adevărat Crocant, și Pui Crocant Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pieptul de pui și Zara într-o pungă mare de plastic resigilabilă, frământați de mai multe ori pentru a acoperi puiul cu zară și stoarceți aerul din pungă. Sigilați și refrigerați cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți amestecul de umplutură condimentat cu ierburi zdrobite într-un castron puțin adânc.
Amestecați făina, sarea și piperul negru într-un vas plat separat. Bateți oul cu apă într-un castron.
Se toarnă ulei de arahide în fundul unei tigaie de 9x13 inci.
Scoateți puiul din zară, scuturați excesul de zară și aruncați marinada de zară folosită. Dragă piept de pui în făină condimentată. Înmuiați fiecare sân făinat în ou, apoi apăsați ușor în amestecul de umplutură pentru a acoperi.
Puneți pieptul de pui acoperit în tigaie cu ulei de arahide.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute. Întoarceți fiecare piept de pui și continuați să coaceți până când bucățile de pui nu mai sunt roz în interior și acoperirea este crocantă, încă aproximativ 25 de minute.