Piept de Hanukkah al lui Alane
Alane's Hanukkah Brisket este o rețetă evreiască care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 542 de calorii . Pentru 3,72 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Hanukkah va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână supă de ceapă, bulion de vită, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 12 ore și 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 90% , acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ pieptul de vită la grătar , pieptul de vită înăbușit cu bere cu sos Ding Dang Good și pieptul de vită înăbușit la vin roșu .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și prăjiți pieptul de vită, cu partea grasă în jos la început, până se rumenește pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți pieptul și puneți deoparte.
Puneți felii de ceapă în fundul tigaii; turnați 1 cutie de bulion de vită, 1 cutie de supă de ceapă franțuzească și 1 cutie de bere peste ceapă.
Așezați pieptul în tava de prăjire; turnați conservele rămase de bulion de vită, supă franțuzească de ceapă și bere peste piept. Acoperiți tava cu un capac.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 30 de minute.
Scoateți pieptul răcit din tigaie și înfășurați strâns în folie de aluminiu.
Turnați sucul din tigaie și ceapa într-un recipient de depozitare a alimentelor și acoperiți bine cu un capac. Pune la frigider carnea de vită și sucurile de tigaie peste noapte.
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Turnați sucul din tigaie și ceapa într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Desfaceți pieptul, tăiați orice grăsime vizibilă și tăiați-l subțire peste bobul cărnii.
Puneți felii de piept în sucul din tigaie.
Reveniți la cuptor și coaceți până când sucul din tigaie se îngroașă și carnea este fierbinte, încă aproximativ 45 de minute.