Piept de gâscă umplute cu chimen și mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 4448 calorii, 188g de proteine, și 397g de grăsime per portie. Pentru $ 16.7 pe portie, această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, semințe de caras, mere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Gâscă Prăjită Cu Mere, Cartofi Și Mere Cu Grăsime De Gâscă, și Varză de casă cu chimen și mere.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul într-o tavă de copt nereactivă. Într-un bol de amestecare, amestecați împreună ienupărul, rozmarinul, uleiul de măsline și oțetul și turnați peste sân. Acoperiți și refrigerați timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o tigaie de 14 inci, încălziți uleiul rămas la foc mediu și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați mere, chimen și cartofi fierți și gătiți încă 10 minute sau până când merele au început să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Semințe De Chimen
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Adăugați pesmet, pătrunjel, cuișoare, ou, condimentați cu sare și piper și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți gâsca din marinată, periați-o și uscați-o. Se condimentează cu sare și piper și se așează plat pe placa de tăiere, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Așezați umplutura uniform peste gâscă și rulați-o ca o rolă de jeleu. Legați-vă în siguranță cu sfoara măcelarului și puneți-o în tigaie. Prăjiți la cuptor timp de 45 până la 50 de minute sau până când temperatura internă atinge 150 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți, lăsați să se odihnească 10 minute și sculptați.