Piept De Curcan Savuros
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru repertoriul dvs., piept de curcan savuros ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,6 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă din gustul casei necesită unt, ceapă, salvie frecat și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept De Curcan Savuros, Piept De Curcan Savuros Cu Aragaz Lent, și Piept De Rață Sărat De Înaltă Țară.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul, Salvia, usturoiul, ceapa, cimbru, sare și piper. Cu degetele, slăbiți cu atenție pielea de pe ambele părți ale pieptului de curcan.
Întindeți 2 linguri de amestec de unt sub pielea de curcan; întindeți amestecul rămas pe piele.
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Coaceți, neacoperit, la 325 CP timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 170 CP (acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede). Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.