Piept de curcan prăjit cu mămăligă prăjită și sos Hollandaise
Pieptul de curcan prăjit cu sos Polentan și Hollandaise prăjit este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 437 calorii, 52G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, căței de usturoi, mămăligă prăjită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Piept de pui umplut cu sparanghel Nif cu sos Hollandaise, Piept de curcan în sos de roșii prăjite la foc și busuioc, și Piept de curcan prăjit cu sos cremos și sos de rodie de afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați curcanul între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 3/4 inci, folosind un sucitor sau o parte plată a unui ciocan de carne. Frecați cu usturoi și sare; așezați pe un raft într-o tigaie pentru pui de carne și acoperiți cu felii de slănină.
Coaceți la 425 timp de 25 până la 30 de minute sau până când ați terminat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Serviți curcanul cu mămăligă prăjită și sos olandez.