Piept de curcan prăjit cu glazură de afine condimentată

Piept de curcan prăjit cu glazură de afine condimentată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 574 calorii, 74G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de curcan pe os, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Piept De Curcan Prăjit Cu Glazură Hoisin Și Confit De Picior, Piept de curcan prăjit cu fum cu glazură de rodie-cimbru, și Piept de curcan prăjit cu lămâie-ghimbir cu glazură de Port de pere.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți siropul de arțar.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat timp de 3 minute.
Adăugați scorțișoara și cayenne și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați afinele și fierbeți timp de 5 minute, apoi adăugați sucul de portocale și fierbeți timp de 5 minute mai mult.
Transferați amestecul fierbinte într-un blender și piure. Treceți piureul printr-o strecurătoare grosieră într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Lăsați piureul să se răcească complet.
Slăbiți pielea pieptului de curcan. Îndoiți vârfurile aripilor sub sân pentru a-l stabiliza. Puneți jumătate din piureul de afine condimentat într-o pungă mare de plastic resigilabilă și închideți.
Tăiați un colț al pungii și introduceți piureul de afine sub pielea pieptului de curcan; apăsați pielea peste tot pentru a distribui uniform piureul.
Puneți pieptul de curcan pe o farfurie, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 40
Frecați uleiul vegetal peste sân și condimentați cu sare și piper. Stați pieptul într-o tigaie mare de prăjire. Se împrăștie feliile de ceapă în tigaie, se toarnă 2 căni din bulionul de curcan și se prăjesc timp de 30 de minute. Întoarceți cuptorul la 325 și adăugați restul de 4 căni de stoc în tigaie. Acoperiți pieptul cu folie și prăjiți timp de 1 1/2 ore mai mult.
Scoateți curcanul din cuptor și aruncați folia. Creșteți temperatura cuptorului la 35
Periați pieptul cu 1/4 cană din piureul de afine rămas și prăjiți timp de 20 de minute sau până când este glazurat.
Periați încă 1/4 cană de piure de afine peste piept și prăjiți timp de 15 minute mai mult, sau până când curcanul este un maro purpuriu glazurat profund și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii registre 14
Transferați pieptul de curcan pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute.
Strecurați sucurile din tigaia de prăjire printr-o strecurătoare grosieră așezată peste un castron; apăsați pe ceapă pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Puneți o strecurătoare fină peste o cratiță medie și turnați în tigaiesucuri. Îndepărtați grăsimea. Fierbeți sucurile până se reduc la 3 1/2 căni, aproximativ 15 minute. Se amestecă restul de 1/2 cană de piure de afine și se condimentează cu sare și piper.
Turnați acest jus de afine într-o barcă cu sos încălzită.
Tăiați pe ambele părți ale osului sânului și îndepărtați fiecare jumătate de piept de curcan în 1 bucată. Tăiați gros jumătățile de sân în cruce și aranjați pe un platou. Treceți jusul de afine la masă.
Faceți înainte: piureul de afine poate fi refrigerat până la 3 zile.
Note: o porție cu piele: calorii 510 kcal, grăsime totală 1 gm, grăsimi saturate 2 gm