Piept de curcan prăjit cu glazură de afine condimentată

Piept de curcan prăjit cu glazură de afine condimentată
Piept de curcan prăjit cu glazură de afine condimentată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 574 calorii, 74G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de curcan pe os, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Piept De Curcan Prăjit Cu Glazură Hoisin Și Confit De Picior, Piept de curcan prăjit cu fum cu glazură de rodie-cimbru, și Piept de curcan prăjit cu lămâie-ghimbir cu glazură de Port de pere.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați scorțișoara și cayenne și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
4
Adăugați afinele și fierbeți timp de 5 minute, apoi adăugați sucul de portocale și fierbeți timp de 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
5
Transferați amestecul fierbinte într-un blender și piure. Treceți piureul printr-o strecurătoare grosieră într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați piureul să se răcească complet.
7
Slăbiți pielea pieptului de curcan. Îndoiți vârfurile aripilor sub sân pentru a-l stabiliza. Puneți jumătate din piureul de afine condimentat într-o pungă mare de plastic resigilabilă și închideți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De AfinePiure De Afine
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
8
Tăiați un colț al pungii și introduceți piureul de afine sub pielea pieptului de curcan; apăsați pielea peste tot pentru a distribui uniform piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De AfinePiure De Afine
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
9
Puneți pieptul de curcan pe o farfurie, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Frecați uleiul vegetal peste sân și condimentați cu sare și piper. Stați pieptul într-o tigaie mare de prăjire. Se împrăștie feliile de ceapă în tigaie, se toarnă 2 căni din bulionul de curcan și se prăjesc timp de 30 de minute. Întoarceți cuptorul la 325 și adăugați restul de 4 căni de stoc în tigaie. Acoperiți pieptul cu folie și prăjiți timp de 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți curcanul din cuptor și aruncați folia. Creșteți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Periați pieptul cu 1/4 cană din piureul de afine rămas și prăjiți timp de 20 de minute sau până când este glazurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De AfinePiure De Afine
14
Periați încă 1/4 cană de piure de afine peste piept și prăjiți timp de 15 minute mai mult, sau până când curcanul este un maro purpuriu glazurat profund și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii registre 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De AfinePiure De Afine
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
15
Transferați pieptul de curcan pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
16
Strecurați sucurile din tigaia de prăjire printr-o strecurătoare grosieră așezată peste un castron; apăsați pe ceapă pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Puneți o strecurătoare fină peste o cratiță medie și turnați în tigaiesucuri. Îndepărtați grăsimea. Fierbeți sucurile până se reduc la 3 1/2 căni, aproximativ 15 minute. Se amestecă restul de 1/2 cană de piure de afine și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Turnați acest jus de afine într-o barcă cu sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
18
Tăiați pe ambele părți ale osului sânului și îndepărtați fiecare jumătate de piept de curcan în 1 bucată. Tăiați gros jumătățile de sân în cruce și aranjați pe un platou. Treceți jusul de afine la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
19
Faceți înainte: piureul de afine poate fi refrigerat până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De AfinePiure De Afine
20
Note: o porție cu piele: calorii 510 kcal, grăsime totală 1 gm, grăsimi saturate 2 gm
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Revista