Piept De Curcan Glazurat Cu Portocale De Sânge Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor
Piept de curcan glazurat cu portocale cu cartofi prăjiți la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 362 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 106 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Piept De Curcan Prăjit La Cuptor, Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie, și Piept de curcan glazurat cu miere cu ananas prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați sucul de portocale din sânge, coaja, mierea, usturoiul, muștarul, oțetul, fulgii de piper și untul într-o cratiță medie. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până când glazura s-a redus la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale Din Sânge
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați jumătate de glazură într-un recipient și puneți-o deoparte pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
4
Între timp, puneți curcanul în tigaie. Se condimentează cu sare și piper și se strecoară cu ulei de măsline. Aranjați cartofii în jurul cărnii, condimentați cu sare și piper și prăjiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Scoateți din cuptor și ungeți curcanul cu glazură. Continuați prăjirea, ungând cu glazură suplimentară la fiecare 20 de minute până când pielea devine maro aurie și un termometru cu citire instantanee înregistrează 165 de kilometri F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a sânului, 1 1/2 până la 2 ore în total. Dacă pielea începe să se întunece prea mult, cortați liber cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Când curcanul este gata, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Sculptați din os, feliați, aranjați pe un platou cu cartofi și stropiți cu sucuri de tigaie. Încălziți glazura rezervată și serviți alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)