Piept De Curcan Glazurat Cu Mango

Piept De Curcan Glazurat Cu Mango
Pieptul de curcan glazurat cu Mango este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 677 calorii, 86G de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți piept de curcan, apă, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Curcan Glazurat Cu Mango, Piept De Curcan Glazurat Cu Afine, și Piept De Curcan Glazurat Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Așezați pielea de curcan cu fața în jos pe o suprafață de lucru. Cu cuțitul paralel cu suprafața de lucru, tăiați pieptul, lăsând 1 inch de carne atașat pe o parte, apoi deschideți-l ca o carte; scopul este de a avea carne de grosime uniformă. Se condimentează cu sare și piper. Grătiți curcanul la foc moderat, rotind o dată, până când pielea este crocantă și carnea este doar gătită, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuțitCuțit
2
Între timp, cuptorul cu microunde 1 cană de chutney de mango până se topește ușor, aproximativ 1 minut; răzuiește într-un robot de bucătărie și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Transferați chutney-ul purificat într-un castron. În același robot de bucătărie, curățați chutney-ul rămas cu coriandru, mentă, apă și ulei până se omogenizează; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
ApăApă
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Odată ce curcanul tocmai a fost gătit, periați-l cu chutney-ul simplu și grătar, rotind o dată, până când chutney-ul formează o glazură lipicioasă, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați curcanul pe o tăietură, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Sculptați curcanul și serviți cu sosul de coriandru-mentă și chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
SosSos
Toată TurciaToată Turcia
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista