Piept De Curcan Glazurat Cu Caise Aurii

Piept De Curcan Glazurat Cu Caise Aurii
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da de aur caise glazurate piept de curcan un try. Această rețetă face 15 porții cu 158 calorii, 33g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, oțet balsamic, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Curcan Glazurat Cu Caise, Aragaz Lent Caise Balsamic Glazurate Piept De Curcan, și Piept de curcan umplut cu cârnați, fenicul și stafide aurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 325 sec.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați conservele, oțetul, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Așezați pieptul de curcan pe un suport într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Coaceți, neacoperit, 1-1 / 2 până la 2 ore sau până când un termometru citește 170%, ungand la fiecare 30 de minute cu amestec de caise. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.) Acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista