Piept De Curcan Glazurat Cu Caise Aurii

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da de aur caise glazurate piept de curcan un try. Această rețetă face 15 porții cu 158 calorii, 33g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, oțet balsamic, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Curcan Glazurat Cu Caise, Aragaz Lent Caise Balsamic Glazurate Piept De Curcan, și Piept de curcan umplut cu cârnați, fenicul și stafide aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 325 sec.
Combinați conservele, oțetul, piperul și sarea.
Așezați pieptul de curcan pe un suport într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Coaceți, neacoperit, 1-1 / 2 până la 2 ore sau până când un termometru citește 170%, ungand la fiecare 30 de minute cu amestec de caise. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.) Acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.