Piept de curcan cu umplutură și sos

Piept de curcan cu umplutură și sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan cu umplutură și sos. Această rețetă servește 12 și costă 2,91 USD pe porție. O porție conține 352 calorii, 45g de proteine, și 8g de grăsime. 269 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână cremă knudsen, ulei, amestec de umplutură pentru aragaz și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac, Piept de curcan ' n sos, și Piept De Curcan Cu Sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe pachet; movilă în centrul tigaiei de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați curcanul, pieptul în sus, deasupra umpluturii, acoperind complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Periați curcanul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Subţire-Subţire-
5
Coaceți 30 min. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți curcanul încă 45 de minute. la 1 oră sau până când se termină Turcia (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să stea 10 min. înainte de sculptură. Între timp, încălziți sosul într-o cratiță mică; se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Serviți curcanul și umplutura acoperită cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Revista