Piept de curcan cu umplutură și sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan cu umplutură și sos. Această rețetă servește 12 și costă 2,91 USD pe porție. O porție conține 352 calorii, 45g de proteine, și 8g de grăsime. 269 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână cremă knudsen, ulei, amestec de umplutură pentru aragaz și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac, Piept de curcan ' n sos, și Piept De Curcan Cu Sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe pachet; movilă în centrul tigaiei de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Așezați curcanul, pieptul în sus, deasupra umpluturii, acoperind complet umplutura.
Periați curcanul cu ulei.
Coaceți 30 min. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Coaceți curcanul încă 45 de minute. la 1 oră sau până când se termină Turcia (165F).
Lăsați să stea 10 min. înainte de sculptură. Între timp, încălziți sosul într-o cratiță mică; se amestecă smântâna.
Serviți curcanul și umplutura acoperită cu sos.