Piept de curcan cu sos de zmeură
Piept de curcan cu sos de zmeură este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, sos de friptură heinz 57, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Muschiulet De Piept De Curcan Herbed, Muschiulete Si Legume Din Piept De Curcan Prajit, și Filete de curcan cu sos de boabe de șalotă.
Instrucțiuni
Presărați curcanul cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, rumeniți curcanul în ulei pe toate părțile. Se acoperă și se fierbe timp de 10-12 minute sau până când un termometru citește 170 CP.
Scoateți și păstrați cald.
Combinați amidonul de porumb și sucul până se omogenizează; adăugați în tigaie. Se amestecă sosul de friptură, conservele și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Felie de curcan; se serveste cu sos.