Piept de curcan cu sos de zmeură

Piept de curcan cu sos de zmeură
Piept de curcan cu sos de zmeură este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, sos de friptură heinz 57, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Muschiulet De Piept De Curcan Herbed, Muschiulete Si Legume Din Piept De Curcan Prajit, și Filete de curcan cu sos de boabe de șalotă.

Instrucțiuni

1
Presărați curcanul cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, rumeniți curcanul în ulei pe toate părțile. Se acoperă și se fierbe timp de 10-12 minute sau până când un termometru citește 170 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Scoateți și păstrați cald.
3
Combinați amidonul de porumb și sucul până se omogenizează; adăugați în tigaie. Se amestecă sosul de friptură, conservele și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Felie de curcan; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sos De FripturăSos De Friptură
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
ConservăConservă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista