Piept De Curcan Cu Aragaz Lent Cu Pansament
Slow Cooker piept de curcan cu pansament ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia reteta Hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18 și costă 2,47 USD pe porție. O porție conține 312 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime. 49 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sos de afine cu fructe de pădure, amestec de umplutură de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Piept De Curcan Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Piept De Curcan, și Slow Cooker Piept De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si telina in untul fierbinte pana cand ceapa este translucida, aproximativ 8 minute; se ia de pe foc.
Așezați o căptușeală din plastic pentru aragaz lent într-un aragaz lent de 6 litri.
Așezați umplutura de pâine uscată în punga de căptușeală și presărați conținutul pachetului de condimente peste pâine. Se amestecă ceapa și țelina fierte, sosul de afine, 1/2 cană de unt topit, bulionul de pui și 1/2 linguriță de sare în amestecul de pansament, având grijă să nu străpungă punga.
Clătiți pieptul de curcan și uscați-l cu prosoape de hârtie; condimentați pieptul de curcan cu 1/2 linguriță de sare. Împingeți amestecul de pansament până la marginea aragazului și așezați pieptul de curcan în aragazul lent, cu temporizatorul pop-up orientat în sus.
Gatiti la mare pana cand cronometrul pop-up din pieptul de curcan apare, 4 pana la 4 1/2 ore.
Transferați pieptul de curcan pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Transferați pansamentul într-un castron de servire și serviți alături de curcan.