Clătite De Turtă Dulce

Clătite De Turtă Dulce
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Clătitele de turtă dulce ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 289 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Clătite De Turtă Dulce, Clătite De Turtă Dulce, și Clătite De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună laptele, cafeaua, untul și ouăle într-un castron până se omogenizează uniform; pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați împreună făina universală, făina integrală de grâu, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și cuișoarele; se toarnă amestecul de ouă în amestecul de făină și se amestecă până se combină. Puneți deoparte timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
CafeaCafea
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Înveliți fundul unei tigaie mari cu spray de gătit și puneți tigaia la foc mediu. Scoateți linguri mari de aluat pe tigaia fierbinte și prăjiți până când apar bule la suprafață. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte. Continuați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista