Tort De Turtă Dulce Acoperit Cu Ciocolată

Tort De Turtă Dulce Acoperit Cu Ciocolată
Tortul de turtă dulce acoperit cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 357 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, ouă, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Copii De Turtă Dulce Acoperită Cu Ciocolată, OREOS de turtă dulce acoperit cu ciocolată albă, și Oreos De Turtă Dulce Acoperit Cu Ciocolată Albă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de 9 inci tigaie metalică pătrată. Linia de jos cu hârtie pergament. Pergament de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă apa caldă și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic până se dizolvă bicarbonatul de sodiu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, untul, melasa, ouăle și ghimbirul proaspăt într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
MelasăMelasă
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați ingrediente uscate în 3 adaosuri, alternând cu amestecul de apă în 2 adaosuri, bătând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Se răcește pe raft 20 de minute. Rulați cuțitul în jurul marginii tortului pentru a slăbi. Inversați tortul pe raft; rece. Îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
1
Aduceți primele 3 ingrediente la foc mic într-o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și vanilie; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
4
Lăsați să stea până se răcește, dar încă se toarnă, aproximativ 20 de minute.
5
Așezați tortul pe setul de rafturi deasupra foii de copt. Rezervați 1/2 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se toarnă glazura rămasă peste tort, întinzându-se cu spatula pentru a acoperi partea superioară și părțile laterale. Răciți tortul și glazura rezervată până când glazura rezervată este suficient de fermă pentru a pipa, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Transferați glazura rezervată în punga de patiserie prevăzută cu vârf simplu de 1/4 inch. Țeavă 5 linii diagonale deasupra tort, spațierea uniform. Cluster ghimbir cristalizat deasupra liniilor. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista