Piept de bizon fiert cu bere cu legume rădăcinoase
Pieptul de bizon fiert cu bere cu legume rădăcinoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 546 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 4,88 USD pe porție. Un amestec de jumătăți de caise, piper, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma caisul, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept fiert cu legume rădăcinoase, Piept fiert cu legume rădăcinoase - 8 puncte, și Pui fiert cu bere cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă este necesar, tăiați pieptul de bizon pentru a se potrivi într-un aragaz lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Presărați piept de bizon cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Bizon
Sare
3
Așezați morcovii, păstârnacul, napii și ceapa în aragaz. Se acoperă cu piept de bizon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Morcov
Nap
Bizon
Ceapă
4
Combinați berea, hreanul, usturoiul, cimbru, restul de 1 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper într-un castron mediu; se toarnă peste pieptul de bizon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Usturoi
Piper
Bizon
Cimbru
Bere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 ore. Se amestecă jumătățile de caise. Acoperiți și gătiți încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
6
Transferați pieptul de bizon pe o tăietură. Feliați pieptul de bizon peste Bob; aranjați pe un platou de servire. Folosind o lingură cu fante, transferați legumele pe platou, rezervând lichid de gătit. Se strecoară lichidul de gătit și se trece cu piept de bizon și legume.