Piept cu legume rădăcinoase

Piept cu legume rădăcinoase
Pieptul de rețetă cu legume rădăcinoase este gata în aproximativ 8 ore și 15 minute și este cu siguranță o mare fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru $1.35 pe portie, veți obține un fel principal care servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, pudră de ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept Cu Legume Rădăcinoase, Piept fiert cu legume rădăcinoase, și Piept de vită de hrean cu legume rădăcinoase.

Instrucțiuni

1
Aranjați cartoful dulce, Napul, morcovii și păstârnacul într-un aragaz lent. Frecați pieptul cu sare, piper, praf de ceapă și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
NapNap
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Așezați pieptul deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Se toarnă bulion în aragaz. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de vită este fragedă, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți pieptul pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute. Grăsime degresată din sucurile de tigaie. Felie de piept.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați carnea pe o farfurie cu legume, lingurați sucurile de tigaie, presărați pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate37
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista