Piept Clasic

Pieptul clasic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 560 calorii, 55g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piept de vită, cafea puternică, sos de roșii-chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bine. Încercați Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, și Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 3 ingrediente; presărați amestecul pe ambele părți ale pieptului.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare de prăjire grea setată pe 2 arzătoare.
Adăugați pieptul, partea grasă în jos și gătiți aproximativ 5 minute sau până se rumenesc pe partea inferioară. Întoarceți pieptul; adăugați țelină și 1 cană de ceapă în jurul părților laterale ale tigaiei. Gatiti, amestecand legumele ocazional, 6-8 minute sau pana cand pieptul se rumeneste si legumele sunt aurii.
Se amestecă sosul de chili, următoarele 4 ingrediente și ceapa tocată rămasă într-un bol; se toarnă peste piept, combinând cu sucuri și legume. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 1 oră.
Adăugați vin, acoperiți și coaceți încă 2 1/2 până la 3 ore sau până când pieptul este foarte fraged atunci când este străpuns cu o furculiță.
Transferați la placa de tăiere; lăsați să stea 10 minute. Feliați subțire împotriva cerealelor și aranjați pe un platou cald. Grăsime degresată din sucurile de tigaie; serviți sucuri ca sos.
*În scopuri de testare, am folosit condimentul grecesc Universal Cavender.
**În scopuri de testare, am folosit sosul Heinz Chili.