Piei De Cartofi Cu Slănină Brânză

Piei De Cartofi Cu Slănină Brânză
Piei de cartofi cu slănină brânză este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 361 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, sare, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Piei De Cartofi Cu Slănină Brânză, Brânză De Șuncă Și Piei De Cartofi Kale, și Piei De Cartofi Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, gătiți slănina la foc mediu, amestecând ocazional, până când slănina este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, frecați ușor cartofii, dar nu coajați. Pierce cartofi pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Așezați pe prosoape de hârtie cu microunde. Aranjați modelul cu spițe cu capete înguste în centru. Cuptor cu microunde 12 până la 14 minute, rotind o dată, până se înmoaie. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați longitudinal în jumătăți; scoateți cu grijă pulpa, lăsând coji de inci. Păstrați pulpa de cartofi pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
5
În castron mic, se amestecă ulei, sare, praf de usturoi, boia de ardei, brânză și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Periați amestecul peste piei.
7
În friteuza adâncă sau în cratița grea de 3 litri, încălziți uleiul la 185°. prăjiți în loturi timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie. (Faceți un sfat înainte: cartofii pot fi pregătiți până în acest moment și refrigerați până la 24 de ore înainte de a continua pasul 6.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Cu o oră înainte de servire, permiteți cartofilor să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
Încălziți cuptorul la 450 F. Pulverizați ușor vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Așezați piei de cartofi, cu pielea în sus, în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Coaceți 8 minute. Întoarceți cojile de cartofi și umpleți cu brânză și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Coaceți 7 până la 8 minute sau până când brânza este topită. Se acoperă cu smântână și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista