Piei crocante de cartofi cu dip cremos de arpagic

Piei crocante de cartofi cu baie cremoasă de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, ulei de măsline, hrean cremă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Piei Crocante De Cartofi, și Piei Crocante De Cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / cuptor ventilator 180C. înțepați aproximativ cartofii peste tot cu o furculiță și coaceți la cuptor aproximativ 1 oră sau până se înmoaie.
Se scoate din cuptor, se lasă până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se taie fiecare cartof în opt pene și se pune într-un castron mare cu uleiul de măsline. Condimentează generos.
Se amestecă bine, asigurându-vă că fiecare pană este bine acoperită cu ulei și condimente.
Așezați panele de cartofi pe o foaie mare de copt antiaderentă și prăjiți-le la cuptor timp de 20-30 de minute sau până când sunt cu adevărat crocante și aurii. Între timp, amestecați crema acrită într-un bol de servire cu hreanul și arpagicul tăiat.
Serviți panele direct din cuptor, cu crema acrită pentru scufundare.
Pregătiți-vă înainte: coaceți cartofii și faceți și răciți scufundarea cu o zi înainte. Cu două ore înainte de petrecere, pregătiți cartofii de la Pasul 2 și dați la cuptor cu o jumătate de oră înainte de sosirea oaspeților.
Eșalonați gătitul: prăjiți în două loturi jumătate înainte de începerea petrecerii și jumătate când acestea au fost mâncate.