Picior de Vacanță de miel

Picior de Vacanță de miel
Picior de Vacanță de miel este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 185 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână piper, muștar, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până cardamom sol ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Cardamom ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 27 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Distracție Reni Coarne De Cerb Tratează De Vacanță / Vacanță Cookie Swap Idee, Turcia Hash de vacanță {resturile de vacanță perfectă }, și Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, amestecați împreună sare, piper, sare condimentată, maghiran, muștar și cardamom. Frecați amestecul de condimente peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
MaghiranMaghiran
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați 16 fante adânci în friptură. Introduceți cimbru și o bucată de coajă de portocală în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Așezați grăsimea de miel cu fața în sus pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul de carne în centrul celei mai groase porții de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Prăjiți mielul în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore. Carnea este medie atunci când un termometru pentru carne înregistrează 175 grade F. și este bine făcut la 180 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți termometrul pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Așezați friptura pe un platou cald de servire. Puneți un volan de hârtie în jurul capătului osului piciorului și garnisiți platoul cu mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate31
Revista