Picior de Vacanță de miel
Picior de Vacanță de miel este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 185 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână piper, muștar, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până cardamom sol ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Cardamom ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 27 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Distracție Reni Coarne De Cerb Tratează De Vacanță / Vacanță Cookie Swap Idee, Turcia Hash de vacanță {resturile de vacanță perfectă }, și Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mic, amestecați împreună sare, piper, sare condimentată, maghiran, muștar și cardamom. Frecați amestecul de condimente peste miel.
Tăiați 16 fante adânci în friptură. Introduceți cimbru și o bucată de coajă de portocală în fiecare fantă.
Așezați grăsimea de miel cu fața în sus pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul de carne în centrul celei mai groase porții de carne.
Prăjiți mielul în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore. Carnea este medie atunci când un termometru pentru carne înregistrează 175 grade F. și este bine făcut la 180 grade F.
Scoateți termometrul pentru carne.
Așezați friptura pe un platou cald de servire. Puneți un volan de hârtie în jurul capătului osului piciorului și garnisiți platoul cu mentă proaspătă.