Picior de miel și legume cu unt la grătar cu pansament cu lămâie

Picior de miel și legume cu unt la grătar cu pansament cu lămâie
Grilled Butterflied picior de miel și legume cu lamaie-Herb Dressing ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 857 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 10 și costă $6.35 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de rozmarin, ulei de măsline, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Picior de miel cu unt la grătar cu lămâie, ierburi și usturoi, Picior de miel cu unt la grătar cu lămâie, ierburi și usturoi, și Picior de miel cu unt la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați mielul într-un vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Se toarnă marinada peste. Întoarceți mielul, întinzând marinada pentru a acoperi uniform pe toate părțile. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 1 zi, întorcând ocazional mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Bateți sucul de lămâie, șalota, uleiul, pătrunjelul și menta într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PătrunjelPătrunjel
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați dovleceii, dovleceii galbeni și ardeii grași roșii în feluri de mâncare separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Presărați fiecare ușor cu sare și piper. Puneți 1/3 cană de pansament peste fiecare și întoarceți-vă pentru a acoperi; rezervați pansamentul rămas. Aranjați ceapa roșie într-un vas mare de sticlă; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă RoșieCeapă Roșie
4
Se toarnă vin peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
VinVin
5
Lăsați legumele și ceapa să se marineze cel puțin 2 ore și până la 4 ore, ungând sau întorcând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CeapăCeapă
1
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent și pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grătiți legumele în loturi până când sunt fragede, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute pentru ceapă, 10 minute pentru ardei grași roșii și 8 minute pentru dovlecei și dovlecei galbeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Transferați legumele pe foi de copt. Rezervați Zinfandel roșu din ceapă pentru a unge mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZinfandelZinfandel
LegumeLegume
CeapăCeapă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați mielul cu unt pe grătar, cu niște marinadă de rozmarin și cimbru încă agățată de miel. Grătar până când termometrul de carne introdus în registrele centrale 130 F pentru mediu-rar, întorcându-se ocazional și ungând cu Zinfandel roșu rezervat din ceapă, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZinfandelZinfandel
MarinadaMarinada
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
CimbruCimbru
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Transferați mielul pe suprafața de lucru; lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
5
Începând de la 1 colț și poziționând cuțitul într-un unghi ușor, feliați mielul subțire peste cereale. Aranjați feliile de miel pe un platou mare. Aranjați legumele la grătar în jurul mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BoabeBoabe
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Stropiți legumele cu pansament rezervat cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
LămâieLămâie
7
Se presară cu brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
8
Garnisiți cu crenguțe proaspete de rozmarin, cimbru și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
CimbruCimbru
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Revista