Picior de miel prăjit cu Port
Piciorul de miel prăjit cu Port este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cardamom măcinat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Miel cu rozmarin și Port, Cozi de miel fierte în Port, și Cotlete De Miel Cu Sos De Port.
Instrucțiuni
Tăiați fante uniform peste friptura de miel; introduceți usturoiul în fante.
Combinați sarea și următoarele 3 ingrediente; frecați peste friptură.
Gatiti friptura in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mare 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați friptura într-o tigaie; adăugați vin, 2 căni de apă și următoarele 3 ingrediente.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de friptură înregistrează 14
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Rezervați picături de tigaie.
Bateți împreună picăturile de tigaie și făina într-o cratiță; gatiti, batand constant, la foc mediu-mare 7 minute sau pana se ingroasa. Lingură peste friptură.