Piciorul de miel prăjit cu Port este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cardamom măcinat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Miel cu rozmarin și Port, Cozi de miel fierte în Port, și Cotlete De Miel Cu Sos De Port.
Instrucțiuni
1
Tăiați fante uniform peste friptura de miel; introduceți usturoiul în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Miel
2
Combinați sarea și următoarele 3 ingrediente; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Condimente Uscate Freca
3
Gatiti friptura in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mare 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Așezați friptura într-o tigaie; adăugați vin, 2 căni de apă și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de friptură înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Rezervați picături de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Bateți împreună picăturile de tigaie și făina într-o cratiță; gatiti, batand constant, la foc mediu-mare 7 minute sau pana se ingroasa. Lingură peste friptură.