Picior de miel prăjit

Piciorul prăjit de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 338 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de usturoi, picior de miel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Miel prăjit lent, rozmarin și plăcintă cu usturoi prăjită, Picior De Miel Prăjit, și Picior De Miel Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de muștar, vinul alb, usturoiul, 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și cimbru într-un bol.
Se toarnă peste miel, apoi se acoperă mielul cu folie de plastic și se pune la frigider pentru a se marina câteva ore sau peste noapte, întorcând mielul din când în când.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Scoateți mielul din marinată și așezați partea grasă în sus într-o tigaie prevăzută cu un suport (rezervați marinada). Condimentează pe toate părțile cu sare și piper și freacă cu uleiul de măsline. Osul trebuie ridicat de pe fundul tigaiei; acest lucru va permite o prăjire mai uniformă.
Așezați tigaia de prăjire în centrul cuptorului și prăjiți 25 până la 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 140 de grade F, 50 de minute până la 1 oră 20 de minute mai mult. (De obicei, număr între 12 și 14 minute timpul total de prăjire pe kilogram de carne, inclusiv greutatea osului.)
Scoateți din cuptor și lăsați friptura să se odihnească cu partea de grăsime în jos pe o placă de tăiere pentru a ajuta la redistribuirea sucurilor, aproximativ 30 de minute. Salvați picăturile de tigaie.
Între timp, faceți sosul: răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tăvii de prăjire; transferați picăturile într-o cratiță mică.
Adăugați marinata rezervată, sherry-ul și restul de 1 lingură de muștar și aduceți la fierbere; gatiti la foc mediu-mic, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Transfer la o barcă cu sos. Feliați mielul împotriva bobului și serviți cu sosul.