Picior de miel la grătar cu andive cret și Romaine

Picior de miel la grătar cu andive cret și Romaine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 622 calorii, 66g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $7.94 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, pulpă de miel, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Must De Andive Cret, Andive Cret Ofilit, și Salată De Andive Creț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 9 ingrediente într-un castron mediu.
Așezați mielul într-un vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Se toarnă 1 1/2 căni de marinată, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperă. Se răcește 4 până la 6 ore, întorcându-se ocazional. Rezervați marinada rămasă pentru andive și romaine; acoperiți și răciți.
Grătar de pulverizare cu spray de ulei vegetal. Pregătiți grătarul (foc mediu).
Scoateți mielul din marinadă, rezervând marinada în vas. Grătiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 125 de exemplare pentru mediu-rare, ungând adesea cu marinată rezervată și rotind ocazional, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să stea 10 minute.
Periați andive și romaine cu marinată din castron; se presară sare și piper. Grătiți până se ofilesc, 8 minute. Felie de miel; se servește cu andive și romaine.