Picior de miel fluturat cu Pesto Aioli
Picior Butterflied de miel cu Pesto Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ulei de măsline, pesto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Picior De Miel Fluturat, Picior de miel fluturat, și Picior de miel cu unt la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic combinați ingredientele aioli. Pune deoparte.
Înveliți mielul pe toate părțile cu ulei și condimentați uniform cu sare și piper. Lăsați mielul să stea la temperatura camerei timp de 15 până la 30 de minute înainte de grătar.
Pregătiți grătarul pentru gătit direct și indirect la foc mediu (350 până la 232°).
Periați grătarele de gătit curate. Se fierbe mielul la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până se rumenesc frumos pe ambele părți, 10 până la 15 minute, întorcându-se o dată. Glisați mielul la foc mediu indirect și gătiți, cu capacul închis, până la coacerea dorită, 20 până la 30 de minute pentru mediu rar.
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Tăiați mielul transversal în felii de 1/4 inch.
Se servește cald cu aioli.