Picior de miel cu unt la grătar

Picior de miel cu unt la grătar
Picior Butterflied de miel la grătar este un curs principal, care servește 8. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 266 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, usturoi, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 309 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Picior De Miel Cu Unt La Grătar, Picior De Miel Cu Unt La Grătar, și Picior de miel cu unt la grătar.

Instrucțiuni

1
Faceți marinada: puneți ceapa, usturoiul, rozmarinul, coaja de lămâie, oțetul de mere și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a combina. (Dacă nu aveți un robot de bucătărie, tocați foarte bine ceapa, usturoiul și rozmarinul și combinați cu restul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Presărați o cantitate generoasă de sare și piper peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Puneți marinada și mielul într-o pungă de congelator de 1 galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Întindeți marinada pe toate părțile cărnii. Sigilați punga și dați-o la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți mielul din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei (aproximativ 20 de minute). Când este gata de pus pe grătar, scoateți din punga de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Pentru a ajuta mielul să pornească mai ușor grătarul, puteți introduce câteva frigarui prin miel, transversal. (Un sfat învățat de la Rick Rodgers în Kingsford complet Grill carte de bucate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Pregătiți grătarul: dacă utilizați un grătar cu cărbune, pregătiți cărbunii astfel încât să fie dublu stratificați pe o parte a grătarului și puțin stratificat pe cealaltă parte a grătarului (aceasta se numește grătar "înclinat").
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți grătarul la mare pe toate arzătoarele pentru a începe. După rumenirea inițială, veți reduce căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Așezați mielul, cu partea grasă în jos, pe grătarul de pe partea fierbinte (cărbuni cu strat dublu). Veți obține probabil flareups, așa că fiți pregătiți cu o sticlă de apă sau câteva căni de apă (dacă utilizați un grătar de cărbune) pentru a controla flăcările, dacă este necesar. (Fratele meu Matt jură scuturând sticla de bere pe care o bea pentru a stropi niște bere pe cărbuni atunci când este nevoie de flăcări.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Căutați o parte timp de 4 minute, apoi răsturnați mielul pentru a căuta cealaltă parte încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Treceți la partea rece a grătarului și terminați de gătit: dacă utilizați un grătar cu cărbune, mutați friptura în partea mai puțin fierbinte a grătarului. Dacă utilizați un grătar pe gaz, reduceți focul la minim. Veți dori să mențină o temperatură de 300-350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Acoperiți grătarul și lăsați să gătească încă 35-45 de minute (în funcție de cât de gros și de câte kilograme este friptura), până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a fripturii înregistrează 120 de metri f Pentru rare sau 130 de metri F pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Lăsați să se odihnească înainte de tăiere: 
6
Transferați pe o tăietură cu o fântână pentru a prinde sucurile. Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 5-10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Scoateți frigarui dacă utilizați vreunul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Tăiați peste cereale, felii groase de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Serviți felii pe un platou cald; se toarnă sucuri de carne peste felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Se servește cu jeleu de mentă sau hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jeleu De MentăJeleu De Mentă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Revista