Picior de miel cu unt la grătar
Picior Butterflied de miel la grătar este un curs principal, care servește 8. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 266 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, usturoi, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 309 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Picior De Miel Cu Unt La Grătar, Picior De Miel Cu Unt La Grătar, și Picior de miel cu unt la grătar.
Instrucțiuni
Faceți marinada: puneți ceapa, usturoiul, rozmarinul, coaja de lămâie, oțetul de mere și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a combina. (Dacă nu aveți un robot de bucătărie, tocați foarte bine ceapa, usturoiul și rozmarinul și combinați cu restul.)
Presărați o cantitate generoasă de sare și piper peste miel.
Puneți marinada și mielul într-o pungă de congelator de 1 galon.
Întindeți marinada pe toate părțile cărnii. Sigilați punga și dați-o la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Scoateți mielul din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei (aproximativ 20 de minute). Când este gata de pus pe grătar, scoateți din punga de marinată.
Pentru a ajuta mielul să pornească mai ușor grătarul, puteți introduce câteva frigarui prin miel, transversal. (Un sfat învățat de la Rick Rodgers în Kingsford complet Grill carte de bucate.)
Pregătiți grătarul: dacă utilizați un grătar cu cărbune, pregătiți cărbunii astfel încât să fie dublu stratificați pe o parte a grătarului și puțin stratificat pe cealaltă parte a grătarului (aceasta se numește grătar "înclinat").
Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți grătarul la mare pe toate arzătoarele pentru a începe. După rumenirea inițială, veți reduce căldura.
Așezați mielul, cu partea grasă în jos, pe grătarul de pe partea fierbinte (cărbuni cu strat dublu). Veți obține probabil flareups, așa că fiți pregătiți cu o sticlă de apă sau câteva căni de apă (dacă utilizați un grătar de cărbune) pentru a controla flăcările, dacă este necesar. (Fratele meu Matt jură scuturând sticla de bere pe care o bea pentru a stropi niște bere pe cărbuni atunci când este nevoie de flăcări.)
Căutați o parte timp de 4 minute, apoi răsturnați mielul pentru a căuta cealaltă parte încă 4 minute.
Treceți la partea rece a grătarului și terminați de gătit: dacă utilizați un grătar cu cărbune, mutați friptura în partea mai puțin fierbinte a grătarului. Dacă utilizați un grătar pe gaz, reduceți focul la minim. Veți dori să mențină o temperatură de 300-350 F.
Acoperiți grătarul și lăsați să gătească încă 35-45 de minute (în funcție de cât de gros și de câte kilograme este friptura), până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a fripturii înregistrează 120 de metri f Pentru rare sau 130 de metri F pentru mediu rar.
Lăsați să se odihnească înainte de tăiere:
Transferați pe o tăietură cu o fântână pentru a prinde sucurile. Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 5-10 minute.
Scoateți frigarui dacă utilizați vreunul.
Tăiați peste cereale, felii groase de 1/4 până la 1/2 inch.
Serviți felii pe un platou cald; se toarnă sucuri de carne peste felii.
Se servește cu jeleu de mentă sau hrean.