Picior de miel cu crustă de busuioc cu vinetă de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu crustă de busuioc cu vinaigretă de lămâie. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 376 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ulei de măsline—1/3 cană, sare și piper kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry Crusted Miel Sânii Cu Thai Busuioc Raita, Miel cu crustă de fistic și lămâie, și Picior de miel cu crustă verde-măslin și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Întindeți nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Umpleți un castron mic cu apă cu gheață. Într-o cratiță mică cu apă clocotită, albiți frunzele de busuioc timp de 10 secunde.
Scurgeți și transferați imediat în apa cu gheață.
Scurgeți și stoarceți uscat.
Așezați busuiocul într-un robot de bucătărie cu 1/3 cană de ulei încălzit și piure până când este destul de neted.
Adăugați pâinea prăjită, 1 din căței de usturoi, 2 lingurițe de coajă de lămâie și 1/2 cană de nuci de pin și pulsați până se toacă grosier. Condimentează cu sare, piper și cayenne.
Puneți mielul pe o suprafață de lucru cu partea grasă în jos și condimentați-l cu sare și piper. Frecați jumătate din amestecul de busuioc pe carne.
Rulați carnea și legați-o la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie.
Într-o tigaie ignifugă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează mielul cu sare și piper.
Adăugați mielul în tigaia de prăjire și gătiți la foc mare, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, 10 minute.
Adăugați untul, cimbrul și cățelul de usturoi rămas în tigaia de prăjire și gătiți timp de 1 minut, ungând mielul.
Transferați mielul la cuptor; prăjiți timp de 1 oră și 15 minute, rotind o dată sau de două ori, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 130 pentru mediu-rar.
Transferați mielul pe o tăietură; scoateți corzile.
Întindeți amestecul de busuioc rămas peste friptură și readuceți carnea în tigaie. Se fierbe la 8 inci de la foc timp de 5 minute, până când crusta se rumeneste ușor și se sfârâie.
Transferați carnea pe o tăietură; lăsați să se odihnească 20 de minute.
Între timp, într-un castron, bateți sucul de lămâie cu muștarul.
Bateți restul de 1/3 cană de ulei, 1/4 cană de nuci de pin, 1 linguriță de coajă de lămâie și busuiocul tocat; condimentează cu sare și piper. Feliați carnea; transferați în farfurii.
Stropiți cu vinaigreta și serviți.