Picior de miel cu crustă de busuioc cu vinetă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu crustă de busuioc cu vinaigretă de lămâie. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 376 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ulei de măsline—1/3 cană, sare și piper kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry Crusted Miel Sânii Cu Thai Busuioc Raita, Miel cu crustă de fistic și lămâie, și Picior de miel cu crustă verde-măslin și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Lasă să se răcească.
4
Umpleți un castron mic cu apă cu gheață. Într-o cratiță mică cu apă clocotită, albiți frunzele de busuioc timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scurgeți și transferați imediat în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scurgeți și stoarceți uscat.
7
Așezați busuiocul într-un robot de bucătărie cu 1/3 cană de ulei încălzit și piure până când este destul de neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Adăugați pâinea prăjită, 1 din căței de usturoi, 2 lingurițe de coajă de lămâie și 1/2 cană de nuci de pin și pulsați până se toacă grosier. Condimentează cu sare, piper și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Nonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Puneți mielul pe o suprafață de lucru cu partea grasă în jos și condimentați-l cu sare și piper. Frecați jumătate din amestecul de busuioc pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10
Rulați carnea și legați-o la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
11
Într-o tigaie ignifugă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
12
Adăugați mielul în tigaia de prăjire și gătiți la foc mare, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
13
Adăugați untul, cimbrul și cățelul de usturoi rămas în tigaia de prăjire și gătiți timp de 1 minut, ungând mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
14
Transferați mielul la cuptor; prăjiți timp de 1 oră și 15 minute, rotind o dată sau de două ori, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 130 pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Transferați mielul pe o tăietură; scoateți corzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
16
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
17
Întindeți amestecul de busuioc rămas peste friptură și readuceți carnea în tigaie. Se fierbe la 8 inci de la foc timp de 5 minute, până când crusta se rumeneste ușor și se sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
18
Transferați carnea pe o tăietură; lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
19
Între timp, într-un castron, bateți sucul de lămâie cu muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Bateți restul de 1/3 cană de ulei, 1/4 cană de nuci de pin, 1 linguriță de coajă de lămâie și busuiocul tocat; condimentează cu sare și piper. Feliați carnea; transferați în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
21
Stropiți cu vinaigreta și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime