Picioare Picante De Curcan

Picioare Picante De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele Picante de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 658 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de canolan, pudră de usturoi, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Picioare De Curcan Fierte, Crock Pot Picioare De Curcan, și Picioare De Curcan Afumate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele 11 ingrediente; puneți deoparte 1/4 cană pentru ungere. Desenați marinada rămasă într-un injector de aromă. În mai multe zone ale fiecărei tobe, injectați un total de 2 linguri (sau 1 oz.) de marinată în carne în timp ce trageți încet acul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați betisoarele pe un 15-in căptușit cu folie. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt. Se acoperă și se coace la 375 la 30 de minute. Descoperiți; coaceți cu 45-55 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 180 de euro, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista