Picioare de rață în sos de măsline verde cu crăpături și Pappardelle

Picioare de rață în sos de măsline verde cu crăpături și Pappardelle
Picioarele de rață în sos de măsline verde cu crăpături și Pappardelle ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $3.89 pe portie. O porție conține 741 calorii, 58G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți măsline crăpate, zahăr, picioare de rață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată verde thailandeză cu crăpături de rață, Picioare de rață fierte cu praz și măsline verzi, și Picioarele De Rață Fierte Ale Lui Alice Waters Cu Praz Și Măsline Verzi.

Instrucțiuni

1
Trageți și tăiați cu atenție pielea de pe picioarele de rață fără a tăia carnea; pune pielea deoparte. Tăiați și aruncați orice grăsime din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
CarneCarne
2
Se amestecă zahărul și sarea într-un castron mare; adăugați picioarele de rață și frecați cu amestec. Acoperiți picioarele de rață și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
ZahărZahăr
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați pielea de rață pe suprafața de lucru, cu partea grasă în sus. Cu un cuțit ascuțit, tăiați orice zone groase de grăsime, astfel încât grăsimea să fie uniformă; aruncați garniturile. Întindeți pielea plată, cu partea grasă în jos, într-un singur strat într-o tigaie cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
5
Coaceți până când pielea este crocantă și aurie profundă, 25 până la 30 de minute; întoarceți ocazional bucățile. Cu clești, transferați pielea crocantă (crăpături) pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați 3 linguri. grăsime de rață; salvați restul pentru o altă utilizare (vezi note). Tăiați grosolan crăpăturile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
CleșteClește
6
Clătiți bine picioarele de rață, frecând ușor pentru a ajuta la eliberarea sării. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
SareSare
7
Se toarnă 2 linguri. grăsime de rață rezervat într-un 12-in. tigaie la foc mediu-mare. Se rumenesc ușor 1/2 din picioarele de rață, întorcându-se după cum este necesar, 5 până la 8 minute; reduceți căldura dacă tigaia începe să ardă. Repetați cu rața rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați rața într-un vas de copt superficial (2 1/2 până la 3 qt.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați bulion, sos de roșii, cimbru, măsline și boabe de piper. Reduceți căldura și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Boabe De PiperBoabe De Piper
MăslineMăsline
BulionBulion
CimbruCimbru
11
Adăugați lichior de portocale și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
12
Se toarnă peste rață, se acoperă bine vasul cu folie și se coace până când rața este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Cu aproximativ 15 minute înainte ca rața să fie gata, gătiți pastele în apă clocotită sărată conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
14
Scurgeți pastele și readuceți-le în oala de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Amestecați grăsimea de rață rămasă, firimiturile de pâine și crăpăturile într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când firimiturile sunt ușor prăjite, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Degresați și aruncați grăsimea din sosul de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RațăSos De Rață
17
Se amestecă aproximativ 1/2 cană de sos în paste. Aranjați pastele pe un platou mare și acoperiți cu picioare de rață. Lingura sos rămas pe partea de sus si se presara cu patrunjel si amestec trosnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
SosSos
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista