Picioare de rață fierte cu portocale Sevilla
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, picioarele de rață fierte cu portocale din Sevilla ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.78 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 572 calorii, 50g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită picioare de rață, crenguță de rozmarin, băț de țelină și păstârnac prăjit și varză. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Picioare de rață fierte și piept de rață saut, Picioare De Rață Fierte Crocante, și Picioare De Rață Fierte Cu Rutabagas.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Condimentați picioarele de rață pe ambele părți.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă setată la foc mediu.
Așezați picioarele în tigaie, cu pielea în jos și prăjiți până se rumenesc bine. Întoarceți-le și rumeniți partea de carne.
Scoateți tigaia de pe foc și turnați cea mai mare parte a grăsimii.
Așezați feliile de portocală în fundul unui vas de copt ceramic și deasupra cu picioarele de rață.
Întoarceți tigaia la foc.
Adăugați șalotele tocate, țelina și morcovul și prăjiți, amestecând, timp de 4 minute pentru a permite legumelor să se rumenească puțin.
Adăugați vinul, aduceți la foc mic și gătiți timp de 2-3 minute.
Adăugați ierburile, usturoiul și bulionul de pui, amestecați totul împreună, apoi turnați peste picioarele de rață. Puneți bucățile de legume între picioare, astfel încât acestea să fie scufundate în lichid.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi aproape picioarele, apoi gătiți la cuptor timp de 1 oră.
Între timp, adăugați jumătate de unt într-o tigaie setată la foc mediu.
Adăugați șalotele întregi și rumeniți peste tot. După ce rața a fost la cuptor timp de 1 oră, adăugați șalotele rumenite și gătiți încă 30 de minute până se înmoaie.
Scoateți vasul din cuptor și transferați picioarele într-o tavă de copt. Ridicați șalotele întregi și puneți-le într-o parte. Strecurați lichidul de gătit într-un ulcior și îndepărtați orice grăsime sau resturi vegetale care ies la suprafață.
Creșteți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți picioarele de rață înapoi în cuptor și lăsați-le crocante timp de 10 minute în timp ce terminați sosul. Fierbeți lichidul într-o tigaie mare și reduceți până când aveți aproximativ 300 ml, apoi condimentați după gust și adăugați zahăr, dacă este necesar. În cele din urmă, adăugați untul rămas și amestecați pentru a se topi, înainte de a readuce șalotele în tigaie și reîncălziți ușor.
Serviți picioarele pe un pat de varză cu unt, stropind sosul ușor în jurul său, cu păstârnac fript pe lateral.