Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, picioarele de rață fierte cu portocale din Sevilla ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.78 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 572 calorii, 50g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită picioare de rață, crenguță de rozmarin, băț de țelină și păstârnac prăjit și varză. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Picioare de rață fierte și piept de rață saut, Picioare De Rață Fierte Crocante, și Picioare De Rață Fierte Cu Rutabagas.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentați picioarele de rață pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Așezați picioarele în tigaie, cu pielea în jos și prăjiți până se rumenesc bine. Întoarceți-le și rumeniți partea de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți tigaia de pe foc și turnați cea mai mare parte a grăsimii.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați feliile de portocală în fundul unui vas de copt ceramic și deasupra cu picioarele de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Portocalii
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Întoarceți tigaia la foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați șalotele tocate, țelina și morcovul și prăjiți, amestecând, timp de 4 minute pentru a permite legumelor să se rumenească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
9
Adăugați vinul, aduceți la foc mic și gătiți timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați ierburile, usturoiul și bulionul de pui, amestecați totul împreună, apoi turnați peste picioarele de rață. Puneți bucățile de legume între picioare, astfel încât acestea să fie scufundate în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Picior De Rață
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
11
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi aproape picioarele, apoi gătiți la cuptor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Între timp, adăugați jumătate de unt într-o tigaie setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Adăugați șalotele întregi și rumeniți peste tot. După ce rața a fost la cuptor timp de 1 oră, adăugați șalotele rumenite și gătiți încă 30 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți vasul din cuptor și transferați picioarele într-o tavă de copt. Ridicați șalotele întregi și puneți-le într-o parte. Strecurați lichidul de gătit într-un ulcior și îndepărtați orice grăsime sau resturi vegetale care ies la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
15
Creșteți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
16
Puneți picioarele de rață înapoi în cuptor și lăsați-le crocante timp de 10 minute în timp ce terminați sosul. Fierbeți lichidul într-o tigaie mare și reduceți până când aveți aproximativ 300 ml, apoi condimentați după gust și adăugați zahăr, dacă este necesar. În cele din urmă, adăugați untul rămas și amestecați pentru a se topi, înainte de a readuce șalotele în tigaie și reîncălziți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
17
Serviți picioarele pe un pat de varză cu unt, stropind sosul ușor în jurul său, cu păstârnac fript pe lateral.