Picioare de rață fierte cu portocale Sevilla

Picioare de rață fierte cu portocale Sevilla
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, picioarele de rață fierte cu portocale din Sevilla ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.78 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 572 calorii, 50g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită picioare de rață, crenguță de rozmarin, băț de țelină și păstârnac prăjit și varză. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Picioare de rață fierte și piept de rață saut, Picioare De Rață Fierte Crocante, și Picioare De Rață Fierte Cu Rutabagas.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentați picioarele de rață pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați picioarele în tigaie, cu pielea în jos și prăjiți până se rumenesc bine. Întoarceți-le și rumeniți partea de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc și turnați cea mai mare parte a grăsimii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați feliile de portocală în fundul unui vas de copt ceramic și deasupra cu picioarele de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Întoarceți tigaia la foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați șalotele tocate, țelina și morcovul și prăjiți, amestecând, timp de 4 minute pentru a permite legumelor să se rumenească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
9
Adăugați vinul, aduceți la foc mic și gătiți timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați ierburile, usturoiul și bulionul de pui, amestecați totul împreună, apoi turnați peste picioarele de rață. Puneți bucățile de legume între picioare, astfel încât acestea să fie scufundate în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Picior De RațăPicior De Rață
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
11
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi aproape picioarele, apoi gătiți la cuptor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Între timp, adăugați jumătate de unt într-o tigaie setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați șalotele întregi și rumeniți peste tot. După ce rața a fost la cuptor timp de 1 oră, adăugați șalotele rumenite și gătiți încă 30 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți vasul din cuptor și transferați picioarele într-o tavă de copt. Ridicați șalotele întregi și puneți-le într-o parte. Strecurați lichidul de gătit într-un ulcior și îndepărtați orice grăsime sau resturi vegetale care ies la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Creșteți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Puneți picioarele de rață înapoi în cuptor și lăsați-le crocante timp de 10 minute în timp ce terminați sosul. Fierbeți lichidul într-o tigaie mare și reduceți până când aveți aproximativ 300 ml, apoi condimentați după gust și adăugați zahăr, dacă este necesar. În cele din urmă, adăugați untul rămas și amestecați pentru a se topi, înainte de a readuce șalotele în tigaie și reîncălziți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Serviți picioarele pe un pat de varză cu unt, stropind sosul ușor în jurul său, cu păstârnac fript pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
KaleKale
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista