Picioare de Crab cu sos de unt de usturoi
Crab picioare cu sos de unt de usturoi este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, ciorchini de crab de zăpadă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Picioare De Crab Rege Cu Unt De Usturoi, Pulpe de pui cu sos de usturoi Achiote, și Picioare De Crab Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o fantă, în lungime, în coaja fiecărei bucăți de crab.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți usturoiul în unt până la translucid; amestecați pătrunjelul, sarea și piperul. Continuați să încălziți amestecul până la barbotare.
Adăugați picioarele de crab; aruncați pentru a acoperi; se lasă să se fierbe în amestecul de unt până se încălzește complet, 5 până la 6 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.