Piccata de pui cu ciuperci

Piccata de pui cu ciuperci
Piccata de pui cu ciuperci necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,84 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 284 de calorii. Această rețetă servește 6. 446 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la Allrecipes necesită ciuperci, făină, amidon de porumb și ou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piccata de pui cu ciuperci, Piccata de pui și Piccata de pui.

Instrucțiuni

1
Într-un vas sau castron puțin adânc, amestecați împreună făina, sarea și boia. Într-un vas sau castron separat amestecați oul și laptele. Înmuiați bucățile de pui în amestecul de ouă, apoi în făină asezonată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
1-1/2 Cani Plus 1/3 Cana Apa, Impartite1-1/2 Cani Plus 1/3 Cana Apa, Impartite
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Biscuiți și Legume ProaspeteBiscuiți și Legume Proaspete
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
2
Într-o tigaie mare, încălziți untul sau margarina la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Moi SnickerdoodlePrăjituri Moi Snickerdoodle
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Ardei Jalapeno Tocati Cu Seminte6 Linguri De Ardei Jalapeno Tocati Cu Seminte
3
Căleți bucățile de pui până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
4
Adaugati ciupercile si ceapa si caliti 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Supa De Usturoi Prajita, NediluataCu Supa De Usturoi Prajita, Nediluata
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
5
Într-un castron mediu combinați bulionul, vinul, sucul de lămâie și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
6
Se amestecă și se toarnă amestecul peste pui și ciuperci. Reduceți căldura la mediu scăzut și lăsați amestecul de pui să fiarbă timp de 25 de minute sau până când puiul este gătit și sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Supa De Usturoi Prajita, NediluataCu Supa De Usturoi Prajita, Nediluata
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 InchPulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
7
Se presara patrunjel si se serveste
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Chicken Piccata. Atât Grüner Veltliner, cât și Sauvignon Blanc au arome de citrice și ierburi care completează lămâia și pătrunjelul de pui piccata. Un vin pe care l-ați putea încerca este Merry Edwards Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Merry Edwards Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
Merry Edwards Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
#17 Wine Spectator Top 100 din 2016 Acest vin vibrant ne întâmpină cu parfumul delicat de iasomie, caprifoi și flori de cireș, împreună cu portocala sanguină și coaja de lime. Piersica albă coaptă, nectarina, mărul Pink Lady și pera asiatică adaugă dimensiuni interesante. Ceaiul de brioșă prăjită, de alune și de hibiscus își extind și mai mult natura elegantă. Gustul este o reflectare accentuată a aromei, plină cu mai multe citrice și fructe cu sâmburi și arătând puțin din mineralitatea umedă care se va dezvolta în timp. Finalul lung, stratificat, urmează doar cu o notă de grapefruit roz dulce.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista