Piccata de pui cu capere

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Piccata de pui cu capere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, jumătăți de piept de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piccata de pui cu capere, Piccata De Păstrăv Cu Alune Și Capere Crocante, și Piccata De Rață Cu Portocale, Capere Și Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion și suc de lămâie în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti, neacoperit, la foc mare 30 de secunde sau pana se reduce usor. Se amestecă caperele.
Se toarnă sosul peste pui.
Se presară pătrunjel și piper.