Picant Maryland Crab Dip
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da picant Maryland Crab Dip un try. O porție conține 231 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 263 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, cremă de brânză, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Maryland Crab Dip, Maryland Crab Prăjituri, și Maryland Crab Supa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 1 litru.
Într-un castron mediu, amestecați cremă de brânză, smântână, maioneză, suc de lămâie, sos Worcestershire, muștar uscat, praf de usturoi și aproximativ 2 linguri de brânză Cheddar. Îndoiți carnea de crab, sosul fierbinte și 2 linguri de condimente de fructe de mare.
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit. Se acoperă cu restul de brânză Cheddar și condimente de fructe de mare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura.
![Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.]()
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
Rancho Santa Rosa Vineyard was originally conceived as individual micro-vineyards delineated into 59 unique blocks based upon soil, exposure, elevation, grade, rootstock and clone. Rancho Santa Rosa produces remarkably rich and silky wines.