Picant Jalapeno Întregi De Grâu Paste Toss

Picant Jalapeno Întregi De Grâu Paste Toss
Picant Jalapeno întregi de grâu paste Toss necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.42 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 391 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. Dacă aveți la îndemână sparanghel, piper, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este minunat. Încercați Legume Și Paste De Grâu Integral, Picant ton paste Toss-W. W. 6 puncte, și Abandon nesăbuit: Ahi Tunan ars pe un pat de panglici de dovlecel și paste de grâu integral cu sos picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cârnații în 1/4 felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2
Așezați o tigaie mare la foc mediu, acoperiți cu 1 lingură de ulei de măsline și gătiți și amestecați ceapa timp de 1 minut, până când este doar aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați piureul de usturoi prăjit, amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
4
Adăugați feliile picante de jalapeno, rumenite pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
5
Adăugați sparanghelul, roșiile și mazărea, aruncați cu amestecul de cârnați și condimentați cu sarea, piperul și busuiocul proaspăt. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 2 minute cu lichidul de paste rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Aruncați pastele fierte și încălziți-le, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
7
Pentru a servi, acoperiți cu bilele de mozzarella și stropiți ușor cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista