Penne și ciuperci cu sos Gorgonzolo
Penne și ciuperci cu sos Gorgonzolo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de brânză parmezană polly-o, brânză athenos gorgonzola, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci și Penne în sos de vin, Penne Pastan în sos cremos de roșii cu vodcă cu ciuperci, și Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete).
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Aduceți jumătate și jumătate doar la fierbere într-o cratiță antiaderentă la foc mediu. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 minute.
Adăugați brânză Gorgonzola, parmezan și sherry; gatiti pana se ingroasa sosul, amestecand frecvent.
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Adăugați sos de brânză; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu amestec de ciuperci.