Picant Edamame Dip
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da picant Edamame Dip un try. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 219 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, chipsuri de pita, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Picant Cald Feta Brânză Dip, Picant Miso Edamame, și Usturoi Picant Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie la foc mediu, prăjiți usturoiul, întorcându-se frecvent, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Scoateți din căldură, răciți și apoi alunecați pielea. Pune deoparte.
Aduceți aproximativ 8 căni de apă la fiert într-o cratiță și aruncați fasolea. Aduceți înapoi la fierbere și gătiți timp de 5 minute. Rezervați 3/4 cană din apa de gătit înainte de a scurge.
Se scurge fasolea și se răcește.
Transferați usturoiul într-un robot de bucătărie și tocați grosolan.
Adăugați fasolea, ardeiul cayenne, chimenul, sarea, piperul și procesați în robotul de bucătărie.
Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie și cilantro și pulsul pentru a combina.
Adăugați apa rezervată puțin la un moment dat în timpul procesării până când este netedă (este posibil să nu fie nevoie să adăugați toată apa). Folosiți chipsuri de pita pentru scufundare.