Piadina Romagnola (Pâine Plată Italiană)
Piadina Romagnola (pâine plată italiană) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 217 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, primești o pâine care servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, albuș de ou, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare includ Pâine Plată Italiană Picantă, Piadina (Sandvișuri Italiene Cu Pâine Plată), și Pâine plată italiană (Piadina) cu Fontinan și Prosciutto.
Instrucțiuni
Amestecați laptele, margarina și iaurtul împreună într-un castron.
Amestecați făina, sarea, praful de copt și albușul de ou într-un castron mare.
Turnați amestecul de lapte în amestecul de făină și lucrați amestecul împreună cu mâinile până când aluatul se separă de părțile laterale ale vasului, adăugând făină sau apă după cum este necesar pentru a obține consistența potrivită, care nu va fi nici lipicioasă, nici uscată. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 12 bucăți și rulați în bile.
Rulați și întindeți fiecare bilă la aproximativ 1/8-inch grosime și 8 inci în diametru.
Ungeți ușor o tigaie din fontă și puneți-o la foc mediu-mic. Gatiti aluatul in tigaia fierbinte pana incepe sa se fixeze, 1-2 minute pe fiecare parte. Pătrundeți aluatul cu o furculiță de 3 până la 4 ori în timp ce gătește. Înfășurați bucățile finite într-un prosop până când sunt gata de servit.