Piadina Romagnola (Pâine Plată Italiană)

Piadina Romagnola (Pâine Plată Italiană)
Piadina Romagnola (pâine plată italiană) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 217 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, primești o pâine care servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, albuș de ou, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare includ Pâine Plată Italiană Picantă, Piadina (Sandvișuri Italiene Cu Pâine Plată), și Pâine plată italiană (Piadina) cu Fontinan și Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Amestecați laptele, margarina și iaurtul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
IaurtIaurt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Amestecați făina, sarea, praful de copt și albușul de ou într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Turnați amestecul de lapte în amestecul de făină și lucrați amestecul împreună cu mâinile până când aluatul se separă de părțile laterale ale vasului, adăugând făină sau apă după cum este necesar pentru a obține consistența potrivită, care nu va fi nici lipicioasă, nici uscată. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 12 bucăți și rulați în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Rulați și întindeți fiecare bilă la aproximativ 1/8-inch grosime și 8 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Ungeți ușor o tigaie din fontă și puneți-o la foc mediu-mic. Gatiti aluatul in tigaia fierbinte pana incepe sa se fixeze, 1-2 minute pe fiecare parte. Pătrundeți aluatul cu o furculiță de 3 până la 4 ori în timp ce gătește. Înfășurați bucățile finite într-un prosop până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista