Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, arpagic, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Stridii prajite cu R picant, Stridii prăjite cu sos de roșii-Remoulade, și Crisp Phyllo-topped somon oală plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți coaja din ou și tăiați-o sau treceți-o prin găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Bateți creme fraiche pe vârfuri medii și adăugați oul, arpagicul, caperele și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creme Fraiche
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
1
Se amestecă apa în făina de tempura și se dă la frigider. Scoateți stridiile și lăsați-le deoparte. Rezervați jumătate din cochilii pentru prezentare și curățați-le. Pe o suprafață de lucru curată, așezați fileul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Încălziți uleiul vegetal într-o oală de dimensiuni medii la 350 de grade F. (Pentru a verifica fără termometru, aruncați o cantitate mică de aluat tempura în ulei-ar trebui să sfârâie să se ridice rapid la suprafață.) Reglați arzătorul pentru a menține temperatura constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Lucrând cu 1 stridie la un moment dat, dragați în făină, înmuiați în amestecul de tempura și apoi rotiți-vă în fileul mărunțit pentru a acoperi complet. Prăjiți stridiile, întorcându-le ocazional cu o furculiță, până se rumenesc ușor. Folosind o lingură cu fante, transferați-le pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Bomboane Salvatoare
Bomboane Life Savers
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Pe o tavă suficient de mare pentru a găzdui toate stridiile, formați un pat de sare de rocă, boabe de piper și alge marine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Sare De Rocă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Alge Marine
5
Așezați cojile curățate pe tavă, lingurați o păpușă de remouladă în fiecare și acoperiți cu o stridie.