PHILADELPHIA Cheesecake clasic

PHILADELPHIA Cheesecake clasic
PHILADELPHIA Classic Cheesecake necesită aproximativ 5 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 326 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cap la magazin și ridica unt, zahăr, miere maid graham Cracker firimituri, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ PHILADELPHIA Cheesecake clasic, PHILADELPHIA Cheesecake clasic, și PHILADELPHIA Clasic New York Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă firimiturile, 3 linguri de zahăr și unt; apăsați ferm pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr și vanilie cu mixerul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
55 min. sau până când centrul este aproape setat. Slăbiți tortul de pe marginea tigaiei; se răcește înainte de a scoate janta. Refrigerați 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista