Philadelphia 3-pas Ciocolata Chip Cookie aluat Cheesecake
O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 50. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aluat de prăjituri cu ciocolată, vanilie, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheesecake cu ciocolată în 3 pași din PHILADELPHIA, Cheesecake cu strat dublu de ciocolată PHILADELPHIA în 3 pași, și PHILADELPHIA 3 - pas ciocolata alba-zmeura Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.bateți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă; se amestecă doar până se omogenizează.
Scoateți 1/2 cană din aluat; picătură cu lingurițe în aluat. Se amestecă ușor până se omogenizează bine.
Se toarnă în crustă. Completați cu lingurițe de nivel din restul de 1/4 cană de aluat pentru biscuiți.
Coaceți 40 de minute sau până când centrul este aproape setat. Mișto. Se da la frigider 3 ore sau peste noapte. Păstrați restul de cheesecake la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Cookie-urile cu ciocolată funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.