Peștele Gefilte Al Fiilor Înțelepți

Peștele Gefilte Al Fiilor Înțelepți
Pește Gefilte fiii înțelepți ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 3 și costă $21.16 pe portie. O porție conține 1511 calorii, 176g de proteine, și 36g de grăsime. Un amestec de zahăr, ceapă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Pește Gefilte, Pește Gefilte La Cuptor, și Somon Gefilte Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Face fumet: pune toate ingredientele într - un 6-la 8-qt. iarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați aproximativ 6 căni de apă (suficient atât de lichid este chiar sub vârful oaselor). Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți ușor timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un castron și se aruncă conținutul strecurătorului. Ștergeți oala curată, adăugați fumet și lăsați să se răcească. Se răcește, acoperit, până la utilizare, până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Între timp, faceți pește gefilte: într-un robot de bucătărie, pulsați pește, ceapă, țelină și morcov până când bucățile de morcov sunt de aproximativ 1/8 in. Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul, sarea, piperul și uleiul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
PiperPiper
CeapăCeapă
ZahărZahăr
OuăOuă
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de pește și amestecați bine, apoi adăugați 3/4 cană de masă matzo și continuați să amestecați până se omogenizează bine. Se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
PeștePește
6
Aduceți fumetul la fierbere ușoară. Împărțiți amestecul de pește în 16 porții egale și așezați pe o foaie de copt. Folosind mâinile umede sau 2 linguri de supă înmuiate în apă rece, modelați fiecare porție de amestec de pește în bile netede sau ovale și aruncați ușor în fumet. Când toate sunt adăugate, reduceți focul la minim și fierbeți până când peștii gefilte sunt oarecum elastici la atingere, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PeștePește
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Transferați peștele gefilte într-un platou cu margini într-un singur strat, folosind o lingură cu fante. Se strecoară aproximativ 1/4 cană fumet deasupra, se răcește, apoi se acoperă și se răcește până la rece, cel puțin 1 1/2 ore. Salvați fumet rămas pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Între timp, faceți mere: puneți mere și morcovi într-o cratiță medie cu 1 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când morcovii sunt foarte fragezi când sunt străpunși, aproximativ 25 de minute. Amestec pur într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Condimentați după gust cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De MereSos De Mere
MorcovMorcov
MărMăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se lasă să se răcească la temperatura camerei sau se răcește.
10
Întoarceți peștele gefilte în fumet pe platou pentru a umezi. Puneți un pește gefilte pe fiecare farfurie cu o lingură mare de mere și o lingură mică de hrean lângă el. Împrăștiați pătrunjelul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Sos De MereSos De Mere
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
11
* Pentru alegeri durabile de pește, du-te la seafoodwatch.com. găsiți hrean de culoarea sfeclei în secțiunea de alimente kosher din magazinele alimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
SfeclăSfeclă
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții3
Scor De Sănătate81
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista