Peștele bătut al lui Long John Silver (imitator)

Peștele bătut al lui Long John Silver (imitator)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Long John Silver ' s Battered Fish (Copycat). Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, masa harina, fenicul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul pudră, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Brownie de alune cu cremă de unt de alune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), și Pește Bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
NOTĂ: DACĂ FOLOSIȚI FĂINĂ CU CREȘTERE AUTOMATĂ-REDUCEȚI SAREA DE MARE LA 1 1/2 LINGURIȚE, APOI OMITEȚI PRAFUL DE COPT ȘI BICARBONATUL DE SODIU-ȘI FOLOSIȚI APĂ OBIȘNUITĂ ÎN LOC DE SIFON CLUB. PENTRU MĂCINAREA UȘOARĂ A SEMINȚELOR DE FENICUL, PULSAȚI O MOARĂ DE CONDIMENTE CURATĂ SAU O RÂȘNIȚĂ DE CAFEA CU AMIDON DE PORUMB ȘI SARE DE MARE PÂNĂ LA MĂCINAT FIN, APOI ADĂUGAȚI LA ALUATUL USCAT.Dezghețați peștele alb dezosat proaspăt dacă este înghețat; tăiați filetele în bucăți de 3 inci x 4 inci; pregătiți o baie ușoară de sare de mare/apă pentru a saramura peștele timp de 20 de minute (saramura ar trebui să fie doar "la fel de sărată ca oceanul").Se toarnă suficient ulei de canola în friteuză pentru a scufunda complet peștele; introduceți coșul de friteuză; preîncălziți uleiul încet în trepte treptate la 182°.măsurați toate ingredientele uscate și dragarea într-un castron mare; bateți bine amestecul până se amestecă bine; scoateți 2 căni de amestec și transferați într-un alt castron mare pentru aluat.În vasul mare care conține cele 2 căni de aluat uscat rezervat, amestecați ingredientele pentru aluat lichid, fără a amesteca prea mult.Scoateți peștele din Baia de sare de mare; ștergeți ușor peștele; înveliți peștele foarte ușor pe toate părțile cu dragarea uscată rezervată, având grijă să nu rupeți sau să rupeți peștele (folosiți o spatulă metalică plată pentru a întoarce peștele, dacă este necesar).Scufundați peștele dragat în aluatul pregătit pentru a acoperi uniform peștele, folosind o spatulă plată pentru a ridica; lăsați excesul de aluat să se scurgă; aruncați peștele bătut încet și cu grijă în friteuza preîncălzită (asigurați-vă că peștele nu se scufundă și nu se lipește de fundul coșului de friteuză; dacă se întâmplă acest lucru, ridicați coșul și slăbiți cu grijă peștele cu o spatulă plată din oțel inoxidabil).Pește prăjit în ulei de canola preîncălzit360 fără supraaglomerare până când pâinea este aurie, iar peștele este fraged; așezați peștele gătit pe hârtie absorbantă pentru a se scurge (păstrați filetele încălzite dacă este necesar, într-un cuptor preîncălzit de 170 F); repetați procesul de prăjire cu peștele rămas.Lăsați peștele prăjit fierbinte să se răcească ușor înainte de servire; serviți cu felii proaspete de lămâie și condimente dorite-sos tartar, sos de cocktail, cremă de hrean, sos fierbinte, oțet de malț.Serviți și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină în Creștere De SineFăină în Creștere De Sine
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Oțet De MalțOțet De Malț
Sos TartarSos Tartar
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Apă SpumantăApă Spumantă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista