Reteta de pește în stil englezesc și Chips-uri ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 1 oră și 5 minute. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 585 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de malț, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet de malț ai putea urma acest curs principal cu Tort Pavlova cu fructe de padure si crema ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pește și chipsuri în stil englezesc, Sos tartar picant pe litoral englezesc pentru pește și chipsuri, și Pește și chipsuri englezești reale cu aluat de bere Yorkshire.
Instrucțiuni
1
Încălziți 3 inci de ulei într-o friteuză adâncă la 325 grade F. alternativ, încălziți 3 inci de ulei într-o oală adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Cojiți cartofii și tăiați-i în chipsuri, cam de dimensiunea degetului arătător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
3
Puneți cartofii în ulei. Prăjiți chipsurile timp de 2 până la 3 minute; nu ar trebui să fie crocante sau complet fierte în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți chipsurile cu o strecurătoare de păianjen sau o lingură pliată, pe un platou căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Porniți temperatura uleiului până la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, praful de copt, sarea, piperul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Se toarnă apa de sodă și se amestecă într-un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Întindeți făina de orez pe o farfurie. Dragați bucățile de pește din făina de orez și apoi înmuiați-le în aluat, lăsând excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9
Puneți chipsurile în partea de jos a coșului de friteuză și scufundați cu grijă în uleiul încins. Fluturați cu grijă peștele bătut în uleiul de barbotare înainte de a-i arunca deasupra chipsurilor. Prăjiți peștele și chipsurile timp de 4 până la 5 minute până când sunt crocante și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Scoateți coșul și scurgeți peștele și chipsurile pe prosoape de hârtie; condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
11
Se servește învelit într-un con de ziar cu oțet de malț și/sau sos tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Malț
Sos Tartar
1
1 cană maioneză
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2
1 lingură capere tocate
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3
1 lingură cornichons tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornișon
4
2 linguri frunze de pătrunjel cu frunze plate tocate mărunt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze Plate
5
1/2 lămâie, sucită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La Lamaie
6
Sos fierbinte Dash
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
7
Într-un bol mic de amestecare, combinați toate ingredientele. Se răcește înainte de servire pentru a lăsa aromele să se căsătorească.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.