Pește și chipsuri prăjite la cuptor

Pește și chipsuri prăjite la cuptor
Rețeta de pește și chipsuri prăjite la cuptor este gata în aproximativ 1 oră și 29 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 31 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Mergeți la magazin și ridicați condimente creole, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 167 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pește și chipsuri prăjite la cuptor, Pește prăjit la cuptor și chipsuri de parmezan, și Cuptor pește ' N ' Chips.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului; preîncălziți la 218°. înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit. Așezați o grătar pe o altă foaie mare de copt; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cartofii într-o strecurătoare. Clătiți bine cu apă rece, apoi uscați complet cu prosoape de hârtie. Aruncați cartofii, uleiul și 3/4 linguriță de condimente Cajun (sau Creole) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se întinde pe foaia de copt fără suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului, rotind la fiecare 10 minute, până când este fraged și auriu, 30 până la 35 de minute.Între timp, măcinați grosolan fulgii de porumb într-un robot de bucătărie sau blender sau zdrobiți într-o pungă de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați într-un vas superficial.
6
Așezați făina, restul de 3/4 linguriță de condimente Cajun (sau creol) și sare într-un alt vas puțin adânc și albușuri de ou într-un al treilea vas puțin adânc. Dragați peștele în amestecul de făină, înmuiați-l în albuș de ou și apoi acoperiți toate părțile cu fulgii de porumb măcinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Așezați pe grătarul pregătit. Înveliți ambele părți ale peștelui pâine cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Coaceți peștele pe raftul superior al cuptorului până când este opac în centru, iar pâinea este maro aurie și crocantă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 29 m.
Porții45
Scor De Sănătate2
Revista